Vi ønsker her hos Til Frisøren at være den førende frisør grossist indenfor toningsfarve til håret.

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge til din frisørsalon, og sikrer dig samtidigt de bedste priser på markedet. Ligeledes er vi opsatte på at yde den bedste service, så du kan klippe de flotteste frisurer i din frisørsalon.

Danmarks frisør grossist

Med mange år på bagen i frisørsalonerne, mener vi at have samlet det bedste produktudvalg til din frisørsalon, ud fra vores egen erfaring. Vi forhandler suveræne produkter fra anerkendte mærker såsom, Wella og Loreal. Så ønsker du at købe Majirel hår farve, Wella Koleston eller Loreal Dia Light, så er vi altid up-to-date med de seneste lanceringer, og skarpeste priser.

I målsætningen om at blive Danmarks førende frisør grossist, yder vi altid den bedste service til vores kunder, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os vedrørende produktspørgsmål.

Toningsfarve til håret, og meget mere!

Som før nævnt har vi en bred palette af produkter, og særligt indenfor toningsfarver til håret. Så ønsker du at pifte dit look op, med en ny hårfarve, eller ønsker du blot en genopfriskning? Så har vi med garanti en toningsfarve til dit hår, eller din frisørsalon, som kunderne vil blive glade for! Vi er stolte af vores samarbejde med Wella Koleston, som med deres brede udvalg af hårfarver- og toner, kan give dig en smuk farve og glans til dit hår, uanset årstid. Eller ønsker du blot at farve dit hår lyst, eller lysere – anbefaler vi også vores Blond Studio serie fra Loreal. En serie som giver dig det bedste blonde resultat. Generelt for vores udvalg forener vi altid den bedste toningsfarve til håret med den bedste pris.

Gå Til Frisøren, med de bedste frisørartikler

Ingen gider at blive klippet med en sløv saks, eller trimmer for den sags skyld – det skaber nemlig dårlige resultater. Det ved vi. Og derfor har vi sammensat et førsteklasses udvalg af frisørartikler. Hos os kan du finde alt fra Kasho sakse, Wahl barmermaskiner, og glattejern fra Jaguar, til konkurrencedygtige priser. Derudover har vi også et bredt udvalg af rulleborde fra Sibel, og Efalock, så du altid har styr og orden i dine frisørartikler. Disse kommer også i forskellige designs, og pryder din butik med et smukt og indbydende udseende.

Den mest eftertragtede frisørsalon, har også de mest eftertragtede frisørartikler. Og hvis det lyder som noget, du ønsker for din salon, så kig nærmere på vores prisstærke produktudvalg Til salonen.

Kort om Til Frisøren

Med grundig erfaring, og en længere årrække som prakssisere inden for frisørfaget, har vi fundet frem til de vigtigste hårprodukter, og frisørartikler til din salon. De bedste resultater bliver nemlig skabt af de bedste frisører – som altid følger hårmoden, og de dertilhørende produkter.

Hos os behøver kvalitet ikke at være dyrt, dette afspejles også i vores prisleje, hvilket betyder at du som kunde, kan gøre besparelser på helt op til 70 procent!

Da vores website er online, kan du altid gøre dine køb hos os, både dag og nat. Ligeledes skriver vi også guides til, hvordan man anvender vores produkter og frisørartikler på bedste vis. Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer til dig eller din frisørsalon, skal du blot kontakte os!

Vi håber på at blive din foretrukne frisør grossist, således at du kan klippe de flotteste frisurer til dine kunder. Vi mener nemlig at en frisk frisure, skaber et friskt look til dig!

Se nærmere på i produktkatalog, hvor du kan finde alt fra toningsfarver til color touch og meget meget mere!

Vi ønsker jer held og lykke med jeres frisørsalon.