Hvad er tilfrisoren.dk?

Tilfrisoren.dk er et unikt koncept, hvor vi tilbyder frisør produkter til markedets bedste priser.

Vi bestræber os på, at kunne tilbyde vores kunder en minimums besparelse mellem 25-70% på vores varer.

Grunden til at vi kan tilbyde disse priser er, at vi køber stort ind hos vores leverandører samt vi har ingen dyre mellemled. 

Udvalgte brands

Wella

Vi forhandler Wella Professionals, som tilbyder et stort udvalg af professionelle hårfarver og stylingprodukter, der beskytter, plejer og tilfører håret glans og sundhed. Wella er et tysk brand, som er et af de største inden for hårpleje, og hårfarve.

Wella har et meget bredt udvalg af lækre hårprodukter, for at kunne have skræddersyede løsninger til alle hårtyper. Ligeledes har Wella en fantastisk farve serie såsom Koleston og Ilumina, som dækker håret flot, og giver en virkelig flot og intens farve.

Wella er også kendt for deres tonings farver, Wella Color Touch, Instamatic som findes i mange variationer. Hvis du enten ønsker en kold lys farve eller en chokolade brun hårfarve, er det en mulighed.

L’Oréal

L’Oréal Professional er et af verdens største skønheds producenter, men i frisørbranchen er de specielt kendt for deres helt unikke farver.

Dialight og Diarichesse er et absolut must have, hvis I laver mange toninger i forretningen. Farverne efterlader altid håret i en fantastisk glans, og Dia farverne kan opfylde alle dine tonings behov i din salon.

Vi tilbyder også INOA, som er en farve uden ammoniak, der dækker håret op til 100%. Hvis du står og ønsker en farve uden alt for mange tilsætningsstoffer, er INOA det rigtige valg for dig. Udover disse farver har vi også de resterende hårfarve serier fra L’Oréal LUO, Majirel og Blond Studio.